StoryEditorOCM
Svijettata je nije volio

Tiffany Trump, ‘ružno pače‘ i ‘najmanje drago dijete‘ Donalda Trumpa sada plijeni poglede i čvrsto stoji uz oca

Piše Z.S./JL
11. lipnja 2024. - 14:14

Tiffany Trump (30), kći bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, imala je jedno od svojih rijetkih pojavljivanja u javnosti. Bila je sa svojom majkom Marlom Maples (60) u Ujedinjenom Kraljevstvu, na Cambridgeu, gdje je bivša glumica i model držala govor na fakultetu. Tiffany je tada bodrila majku iz publike, piše Jutarnji list.

image

Ericom i Donald Trump Jr. i  Larom Trump na očevoj presici povodom suđenja 28. svibnja

 

Afp

Mlada nasljednica zabljesnula je u kožnim hlačama, crnoj majici i bijeloj jakni. Njezin izgled veoma se razlikovao od onog kada se prije tri godine pojavila u javnosti kao kći tadašnjeg predsjednika. Jednom prilikom je Trump otvoreno priznao da mu je ona "najmanje drago dijete".

image

Na republikanskoj nacionalnoj konvenciji 2020. s tadašnjim momkom, a današnjim mužem

Saul Loeb/Afp

Tiffany u javnosti nije bila zadnjih godina otkako je njezin otac napustio Bijelu kuću u siječnju 2021., a ponovno se pojavila krajem prošlog mjeseca kad mu je dala javnu podršku tijekom njegova suđenja zbog davanja mita za šutnju porno zvijezdi Stormy Daniels s kojom je imao aferu. Tada se Tiffany, koja je Donaldovo najmlađe dijete i jedino koje ima s bivšom suprugom Marlom, pridružila svojoj polubraći Ericu i Donu Jr.-u u sudnici u New Yorku gdje je bivši biznismen proglašen krivim za 34 zločina.

image

Tiffany Trump danas plijeni poglede

Saul Loeb/Afp

Iako je bila na sudu dok su se izricali završni argumenti, nije bila kad su je spomenuli odvjetnici u kontekstu da je navodno dobila ucjene prije dana izbora 2016. Tu šokantnu tvrdnju iznio je Trumpov odvjetnik Tom Blanche.

image

Tiffany, Donald, Barron i Melania Trump

Brendan Smialowski/Afp

Prije pojavljivanja na suđenju, Tiffany je samo jednom ove godine podijelila objavu na Instagramu na kojoj je ona i slavi novu godinu na imanju svog oca Mar-a-Lago u Palm Beachu. Možda će Tiffany biti češće uz obitelj ovih dana jer je izgubila djeda, Marlinog oca, koji je preminuo 29. svibnja.

image

Cijela obitelj Trump na okupu, s Tiffany naravno

Saul Loeb/Afp

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. lipanj 2024 14:15