StoryEditorOCM
Svijetvelika potraga

Strava u Njemačkoj: Jana (14) samo 150 metara od doma ubio vršnjak, sam se javio policiji

Piše Vijesti SD
26. siječnja 2023. - 13:13

Jan N. (14) iz Wunstorfa je ubijen, a policija je njegovo tijelo pronašla nakon opsežne akcije u polju u selu Blumenau. Naložena je obdukcija tijela dječaka, kako bi se utvrdio uzrok smrti. Policija sumnja kako se radi o ubojstvu, te kako je zločin počinio također 14-godišnjak, piše Fenix magazin. 

Njemački mediji pišu kako je prijatelj ubio je Jana 150 metara od roditeljske kuće. Kako navodi policija, osumnjičeni 14-godišnjak je navodno dječakov prijatelj. Protiv njega je pokrenut postupak zbog sumnje na izvršenje kazneno djelo ubojstvo iz nehaja, a policija je kazala i kako joj zasad nisu poznati motivi zločina. 

Informacije kojima raspolažu tvrde kako se nesretni Jan trebao susresti s vršnjakom, a nakon tog sastanka nije se vratio. 

- Tijekom očevida prijatelj nestale osobe je izjavio kako je on ubio i sakrio 14-godišnjaka, stoji u službenom priopćenju policije.

Dječak je nestao u utorak navečer, a njegovo tijelo je pronađeno sljedećega dana u 11:30 sati u selu Blumenau koje je par minuta vožnje udaljeno od mjesta gdje je bila izvorna lokacija potrage službi. Njegov nestanak prijavila je obitelj, a u pretrazi šume sudjelovala je policija sa psima i vatrogasci. 

Policija je otkrila kako je poznat identitet osobe odgovorne za smrt dječaka. ali kako ona još uvijek nije uhićena, a potvrdili su i da je riječ o prijatelju i vršnjaku ubijenog mladića koji se sam njim javio. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2023 12:23