StoryEditorOCM
SvijetLAŽ NA LAŽ

Širi se laž da su kanadski liječnici umrli zato jer ih je bolnica prisilila na cijepljenje. Jedan od njih umro je od raka, a ne cjepiva

Piše PSD
31. srpnja 2022. - 20:08
(FILES) In this file photo taken on July 27, 2022, a medical health worker prepares a dose of the Monkeypox vaccine at the Edison municipal vaccination centre in Paris. - A 41-year-old man with monkeypox has died in Brazil, the first death from the disease outside Africa and sixth overall, local authorities said on Friday July 29, 2022. (Photo by ALAIN JOCARD/POOL/AFP)Alain Jocard/Afp

Jesu li kanadske bolnice Trillium Partnersa sa sjedištem u Ontariju prisilile zaposlenike da prime četvrtu dozu cjepiva, nakon čega je njih troje preminulo?

Tvrdnje su to koje se šire s pojedinih rubnih portala u Hrvatskoj, navodi Faktograf.

"U sva tri slučaja bolnica je poslala e-mail svim zaposlenicima, ali ni u jednom slučaju nije naveden uzrok smrti. Naravno, službeno se radi o još jednoj "slučajnosti" i nije dopušteno nagađati da bi ovi smrtni slučajevi mogli biti povezani s cjepivom", navodi se u tekstovima.

Točno je da su liječnici Jakub Sawicki, Stephen McKenzie i Lorne Segall preminuli u srpnju u razmaku od tjedan dana. Međutim, neutemeljeno je sugerirati da je uzrok smrtnih slučajeva cijepljenje protiv Covida-19.

Kako izvještava kanadski CTV News, glasnogovornik Tr...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 11:33