StoryEditorOCM
SvijetPROTIV CRNO-BIJELE SLIKE

Savjetnik ukrajinskog predsjednika javno se ne slaže sa šefom: ‘Prestanimo odbacivati sve Ruse! Deseci i stotine tisuća njih čekaju kako bi prešli na našu stranu‘

Piše S.Pg.
18. kolovoza 2022. - 08:21
Oleksij Arestovič u podužoj objavi na društvenim mrežama kritizirao je sugrađane jer su ”dopustili da ih emocije nadvladaju pa sad odbijaju sve Ruse”Ukrainian Presidency/Anadolu Agency Via Afp

Ukrajina bi trebala prestati "odbacivati" Ruse i umjesto toga pokušati ih odvojiti od režima Vladimira Putina, rekao je u srijedu glavni savjetnik ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog, javlja Telegraph.

Oleksij Arestovič u podužoj objavi na društvenim mrežama kritizirao je sugrađane jer su "dopustili da ih emocije nadvladaju pa sad odbijaju sve Ruse". Arestovič, bivši obavještajni časnik, rekao je to usred žestoke rasprave o tome treba li Zapad zabraniti ruskim turistima posjete njihovim zemljama.

O tome se izjasnio i njemački kancelar Olaf Scholz, koji je rekao kako je - iako postoji razlog za raspravu na europskoj razini o zabrani dolaska ruskih turista - važno ne otežati život protivnicima Kremlja onemogućavanjem da pobjegnu iz Rusije.

"Važno je da razumijemo k...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 00:28