StoryEditorOCM
SvijetKAZNENI PROGON

Potvrđeno: Trump je prvi bivši predsjednik koji je optužen za teško kazneno djelo!

Piše Vijesti SD
31. ožujka 2023. - 00:22

Porota u New Yorku donijela je odluku za podizanje povijesne optužnice protiv bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, prenose 24 Sata.

Ni jedan sadašnji ni bivši američki predsjednik se do sada nije suočio s kaznenim progonom. Konkretne informacije o optužbama još nisu poznate, a pretpostavlja se da će optužnica biti objavljena u narednim danima. 

Trump će morati otputovati na Manhattan zbog uzimanja otisaka prstiju i ostalih postupaka koji će biti potrebni. Braggov ured i odvjetnik koji zastupa Trumpa još nisu dali komentar na navode.  

Podsjetimo, slučaj je vezan za isplatu u iznosu od 130.000 dolara za zvijezdu filmova za odrasle Stormy Daniels, iz razdoblja završnih tjedana Trumpove predsjedničke kampanje 2016.godine. Daniels tvrdi da je s njim imala aferu koja je trajala nekoliko mjeseci.  

Trumpov odvjetnik Michael Cohen je, prenosi The Wall Street Journal, glumici isplatio 130.000 dolara da aferu s Trumpom i pojedinosti o njoj ne bi iznosila javno. Trump je tijekom pravnih bitki kontinuirano tvrdio da nije upoznat s isplatama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. lipanj 2023 21:43