StoryEditor
Svijetmasakr na proslavi

Masovna pucnjava u Kaliforniji: ubojica se ušuljao u dvorište i ubio najmanje četiri osobe, ranjeno ih je šest, u tijeku velika policijska potraga

Piše PSD
18. studenog 2019. - 09:22

Policija iz grada Fresno u Kaliforniji priopćila je da je deset ljudi stradalo u masovnoj pucnjavi koja se tamo dogodila u nedjelju navečer.

Poručnik Bill Dooley rekao je da se jedan ili više osumnjičenih ušuljalo na okupljanje obitelji i prijatelja koji su gledali utakmicu u dvorištu. Zatim je počela pucnjava, prenosi CBS News.

Several people have been killed after nine were shot at a party in Fresno, California.

The shooting is said to have taken place while family and family friends were watching a football game in the garden together.

Read more on this breaking story here: https://t.co/z4BdxKksQX pic.twitter.com/KeeQTb802C

— Sky News (@SkyNews) 18. studenoga 2019.

 
Pogođeno je deset osoba. Tri su osobe poginule na licu mjesta, a još jedna u bolnici. CNN javlja da se radi o muškarcima u dobi od 25-30 godina. Ostale žrtve su također prevezene u bolnicu. Navodno je tih šest ranjenih osoba zadobilo ozljede koje nisu opasne po život.

Dooley je dodao da policija pretražuje područje na kojem se pucnjava dogodila. Razgovaraju sa svjedocima i traže bilo koga čije su nadzorne kamere možda uspjele snimiti napadača.

Policija je zasad objavila samo da je na tom okupljanju bilo 35 osoba koji su gledali utakmicu kad je došlo do pucnjave.

#UBOJSTVO#SAD#PUCNJAVA#KALIFORNIJA

Izdvojeno

07. srpanj 2020 04:16