StoryEditor

Kalifornija: sedam mrtvih u ubojstvu i samoubojstvu djece i roditelja

Piše PSD.
28. siječnja 2009. - 09:09

Tijela petoro djece i njihovih roditelja pronađena su u utorak u kući u Los Angelesu, u predgrađu Wilmington, a policija je objavila da incident istražuje kao slučaj ubojstva i samoubojstva, objavio je CNN.

Među ubijenima su osmogodišnja djevojčica i dva para blizanaca, petogodišnje djevojčice i dvogodišnji dječaci, navela je policija.

"Nemamo razloga vjerovati da je to išta drugo osim ubojstva-samoubojstva", rekao je policijski poručnik John Romero.

Otac i tri djevojčice nađeni su u jednoj od soba na katu kuće, a majka s dječacima u drugoj. Zamjenik načelnika policije Kenneth Garner, opisao je prizor kao jedan od najjezovitijih na koje je policija ikada naišla.

Otac obitelji, za kojeg se vjeruje da je ubio djecu i majku, nazvao je hitnu službu 911 i poslao faks poruku lokalnoj TV postaji KABC.

Distributeru službe 911 rekao je da je pronašao ubijenu obitelj, dok je u poruci TV postaji priznao da ih je on ubio, navodeći kako je očajan zbog nezaposlenosti.

Policija je potvrdila da je poruku potpisao Ervin Lupoe i da je u kući pronađena njegova poruka.

Ervin Antonio Lupoe i njegova suproga Ana bivši su zaposlenici Medicinskog centra Zapadni Los Angeles, osiguravateljske tvrtke Kaiser Permanente, koja je izrazila žaljenje zbog tragedije i policiji ponudila suradnju.

(H)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

17. rujan 2020 11:09