StoryEditorOCM
SvijetBez žrtava

Dramatični prizori iz Njemačke: požar potpuno ‘progutao‘ autobus, planulo je u trenu; Vozač se uspio spasiti, oštećene su i okolne zgrade

Piše PSD
6. rujna 2022. - 12:23

U požaru je u potpunosti izgorio autobus u njemačkom gradu Bonnu. Tamošnji mediji javljaju kako je u požaru nastala velika materijalna šteta, ali kako nitko nije ozlijeđen, prenosi Fenix.

Zapaljeni autobus oštetio je i nekoliko vrtova i zgrada, a dramatične prizore podijelili su vatrogasci koji su sudjelovali na gašenju.

U trenutku požara u autobusu bio je samo vozač. Uspio je neozlijeđen izaći iz vozila, rekli su u utorak vatrogasci. Požar je izbio u stražnjem dijelu autobusa, a prema informacijama zahvatio je cijelo vozilo.

Plamen je na kraju oštetio susjedne vrtove i pročelja zgrada. Angažirane su vatrogasne postrojbe s oko 30 snaga. Policijski glasnogovornik rekao je da je razlog požara možda tehnički kvar.

“U ponedjeljak kasno navečer, vatrogasne i spasilačke službe upozorene su da gori autobus na Veilchenwegu za Bonn Hoholz. Hitne službe koje su prve stigle izvijestile su o požaru koji se širio iz stražnjeg dijela autobusa. Vozač autobusa je u tom trenutku već izašao iz vozila, a u autobusu nije bilo drugih putnika, piše Fenix.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. siječanj 2023 05:39