StoryEditor
Regijao rodiću

Vučić se osvrnuo na tekstove u hrvatskim medijima: Njega nisam nikad upoznao. Sav moj grijeh je što sam htio položiti cvijet u Jasenovcu

Piše PSD
11. kolovoza 2022. - 13:44

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Filipa Rodića, kojeg hrvatski mediji spominju kao njegovog propagandista, nikad nije upoznao, javljaju Novosti.rs.

- Što da odgovorim Hrvatima, da je Vučićev propagandist Filip Rodić, čovjek kojeg nikad nisam vidio. A pri tom, čovjek kaže da je to fotomontaža. Čitam što piše u Pečatu, čitam šta piše u Novostima, ali čovjeka nisam upoznao. Kako vas nije sramota toliko lagati

Hajdemo analizirati što sam uradio, što sam kriv. Strašan grijeh sam počinio što sam tri puta tražio da posjetim Jasenovac i što ne želim ići kod njih na more. Jesam li rekao jednu ružnu riječ? Sav moj grijeh je što sam želio položiti cvijet. Kažu da je Vučić otvorio 'Oluju?, hoćete da ubojice djece prođu nekažnjeno.

Nisu mi mogli pronaći kvadrat ručnika u Hrvatskoj. Svi imaju svuda račune, Vučić nema. Tako nemam ni kvadratni metar ručnika u Hrvatskoj, pa sam kriv što neki drugi imaju. Pa neka imaju, to je njihovo pravo. To što ja privatno mislim o njima je moja osobna stvar. Pa neka imaju, to je njihova stvar, neka rade što žele. To više govori o njima nego o meni, ja nikome ne kažem gdje će ići, samo mene nemojte tjerati. Idite gdje hoćete, mene nemojte tjerati - kazao je Vučić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2022 06:29