StoryEditorOCM
RegijaPromo

Otvoren novi makarski salon Prima namještaja po konceptu 100% tvoje

Piše PROMO
28. rujna 2023. - 16:02
Makarska, 26.09.2023. Otvaranje nove prodavaonice Prima namjestaja u Makarskoj na adresi Veliko Brdo 1a Na fotografiji: vlasnik Prime Renato Radic  Ivo Ravlic /Cropix

Makarska je dobila najnoviji i najmoderniji Prima salon namještaja, koji je prvi od 55 salona u Hrvatskoj uređen u novom prodajnom konceptu

Prima namještaj je u Makarskoj već 14 godina i s Volicije su se preselili na novu lokaciju Veliko Brdo 1a .  - Ovo je prvi Prima salon u Hrvatskoj od njih 55, a koji je koncepcijski uređen u novom konceptu 100% tvoje . Kreirali smo novi koncept   jer želimo našim kupcima omogućiti da što lakše odaberu svoj stil kojim mogu opremiti cijeli dom, a uz pomoć naših prodajnih savjetnika i ponuđenih alata, mogu odabrati ponuđene materijale i na taj način napraviti svoj interijer kojim će biti zadovoljni i ponosni -  kazao je vlasnik Prima grupe Renato Radić koji je Gradu i JVP Makarska uručio donacije od po 2.100 EUR.

image

Nova Prima u Makarskoj

Ivo Ravlic /Cropix

Makarska je dobila najnoviji i najmoderniji Prima salon namještaja,  koji je prvi od 55 salona u Hrvatskoj uređen u novom prodajnom konceptu. Novi salon Prima namještaja koji se nalazi na lokaciji Veliko Brdo 1a, prostire se čak na 1980 kvadrata, a tlocrt je strateški osmišljen. Pregradnim zidovima te promišljenim korištenjem zavjesa u salonu je stvoren niz manjih, zasebnih interijera koji dočaravaju sve mogućnosti Prima namještaja. U novom Prima salonu kupci mogu pronaći namještaj i dekoracije za baš svaku prostoriju svog doma – predsoblje, spavaću i dnevnu sobu, kuhinju, blagovaonicu, dječju sobu, ured, kupaonicu i vanjsku terasu. Vrpcu novog salona svečano je prerezao vlasnik Prima grupe Renato Radić  koji je uručio i dvije vrijedne donacije od po 2100 eura Gradu Makarskoj i Javnoj vatrogasnoj postrojbi Makarska. Ček namijenjen Gradu preuzeo je gradonačelnik Zoran Paunović, a Grad će donaciju u vidu namještaja iskoristiti za opremanje studentskog dnevnog boravka na Gradskom sportskom centru kao i prostora za udruge, dok će  vatrogasci na čelu sa zapovjednikom Marijom Čovićem, donacijom kupiti potrebnu opremu. Kako je kazao vlasnik Prima grupe Renato Radić, Prima je u Makarskoj već 14 godina i s Volicije su se preselili na Veliko Brdo 1a  u kojem sada radi devet djelatnika. - Ovo je prvi Prima salon u Hrvatskoj od njih 55, s time da ih u Sjevernoj Makedoniji  imamo osam, a koji je uređen u novom konceptu 100% tvoje.  Prima je proizvođač namještaja i imamo 2000 zaposlenika i šest tvornica u Bjelovaru, Garešnici i Varaždinu.  Koncept 100% tvoje  nastao je jer želimo našim kupcima omogućiti da što lakše odaberu svoj stil kojim mogu opremiti cijeli dom, a uz pomoć naših prodajnih savjetnika i ponuđenih alata, mogu odabrati ponuđene materijale i na taj način napraviti svoj interijer kojim će biti zadovoljni i ponosni.

image

Nova Prima u Makarskoj

Ivo Ravlic /Cropix

Prima u Makarskoj je prva prezentirana na ovaj način po konceptu osmišljenom na europskoj razini, a koji smo razradili u suradnji s Brigadom, agencijom za dizajn – kazao je Radić, dodavši da Prima grupa namještaj izvozi i u inozemstvo. Novim Prima salonom u Makarskoj zadovoljan je i arhitekt Damjan Geber, vlasnik i direktor Brigade, jedne od najpoznatijih hrvatskih agenzija za dizajn.   - Nismo samo uredili prostor makarskog Prima salona namještaja  već smo zajedno s timom Prima grupe  osmislili novi koncept doživljaja trgovine za kupce po d kodnim nazivom 100% tvoje  jer smo željeli približiti kupcima trgovinu i sve proizvode kao nešto što je doista 100% njihovo. Naime, dodali smo i prostor za 3D planiranje te Studio za dizajn interijera  tako da svaki kupac može odabrati svoj komad namještaja i učiniti ga samo njegovim –  istaknuo  je Geber.

image

Nova Prima u Makarskoj

Ivo Ravlic /Cropix

Od prostora za 3D planiranje do Prima caféa

Obilazak novog Prima salona Makaranima i gostima omogućila je   voditeljica Jelena Glišić koja ih je vodila svakom od prostorija, istaknuvši da je kupovina u Prima salonima sada poseban, multisenzoran doživljaj, usklađen s novim brandingom. Kupci su s oduševljenjem razgledavali kuhinje, blagovaonice, namještaj za dnevne, spavaće i dječje sobe i predsoblja, a kako bi dodatno nadahnula kupce u kreaciji vlastitog doma, Prima je stvorila nekoliko atraktivnih ambijenata kojima smješta svoj namještaj uza  zidove koji omeđuju prostorije doma, što kupcima olakšava vizualizaciju namještaja u njihovom domu.

image

Nova Prima u Makarskoj

Ivo Ravlic /Cropix

U Studiju za dizajn dočekat će vas, pak, vješti Prima dizajneri interijera koji će vam se na privatnom sastanku u izdvojenoj prostoriji moći u potpunosti posvetiti kako bi vam pomogli da ostvarite 100 % svoje zamisli u interijeru kreirajući cjelovita rješenja za opremanje vaših prostora.

U prostoru za 3D planiranje, Prima poziva kupce da urone u magiju kupovine i pristupe opremanju vlastitog doma kao kreativnom procesu kojem mogu dati svoj značajan doprinos. Ovaj izdvojeni prostor unutar salona, koji nudi poseban prostor za komunikaciju s kupcima mjesto je na kojem se susreću tri važna faktora. Prvi su, naravno, kupci koji imaju svoje jedinstvene želje i potrebe za funkcionalnošću i estetikom namještaja. Na drugom mjestu su stručni zaposlenici Prima salona, odnosno prodajni savjetnici. Osim kupca i prodajnog savjetnika, treći faktor u 3D planiranju doma su alati koji mogu biti analogni poput uzoraka dekora, drva, tkanina, ručkica, nogica, ali i u digitalni poput 3D vizualizacija koje prodajni savjetnici za svakog kupca kreiraju u modernom sustavu. Ako, primjerice, trebate novu kuhinju, nakon inspiracije i proučavanja izloženih kuhinja u salonu, u prostoru za 3D planiranje stručni prodajni savjetnici pretočit će vaše želje u 3D vizualizaciju po mjeri vašeg prostora. Svaki odabir materijala, boja i detalja bit će lakši jer će pred vama biti pregršt uzoraka koje možete bolje doživjeti, ali i dodirnuti.  Novo u ponudi Prima namještaja su i uredski namještaj, kupaonice, sobe za bebe Oblak, ugradbeni ormari, Studio za dizajn, Dekoracije za dom – COCO maison i Atmosphera te Prima café koji priziva atmosferu šarmantnih kafića na rivi. On vas poziva da sjednete, predahnete od kupovine i popijete šalicu kave. Prima café zamišljen je kao mjesto za kratka i slatka druženja te za donošenje odluka o kupovini.

image

Nova Prima u Makarskoj
 

Ivo Ravlic /Cropix

Slavljenička atmosfera se nastavlja u svim Prima salonima i na webshopu jer od 28.9. do 3.10. traje akcija Prima časti! U povodu svečanog otvorenja prvog Prima salona u Hrvatskoj uređenog u novog prodajnom konceptu 100% tvoje, Prima Makarska časti cijelu Hrvatsku s 25-50% popusta na sve tapecirane garniture i regale te sa čak 30% popusta na sve dekoracije brendova COCO maison i Atmosphera.

Osim ušteda, ovog četvrtka od 12 do 18 sati Makarani će ispred Prima salona na adresi Veliko Brdo 1a moći uživati u specijalitetima chefa Marina Medaka iz popularnog Rougemarina koje je posebno kreirao za Primu. Naime, sve kupce ovog četvrtka Prima će počastiti ručkom na Rougemarin food trucku.

 
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. studeni 2023 18:39