RegijaSkandal u BiH

Osam godina robije zbog seksa s učenicom: ravnatelja osnovne škole prijavili nastavnici kada su shvatili da s djevojčicom odlazi u prostoriju s neprozirnim zavjesama

Piše Hina, PSD
31. siječanj 2019. - 14:47

Bivši ravnatelj osnovne škole u Sarajevu Sudo Lavić osuđen je u četvrtak na osam godina zatvora nakon što je proglašen krivim za kazneno djelo spolnog odnosa s djetetom, prenijeli su lokalni mediji.

Sarajevski Općinski sud u ponovljenom je postupku utvrdio kako je tijekom suđenja potvrđeno da je Lavić, u vrijeme dok je bio ravnatelj Desete osnovne škole u naselju Ilidža, imao spolne odnose s jednom malodobnom učenicom.

Uz zatvorsku kaznu sud je odredio kako Lavić, nakon izdržavanja kazne deset godina, neće smjeti raditi u obrazovno-odgojnim ustanovama.

Lavić je uhićen 2015. godine nakon što su ga policiji zbog sumnjivog ponašanja prijavili nastavnici škole u kojoj je bio ravnatelj.

Pratili su ga i ubrzo shvatili što se događa, s obzirom na to da je samo direktor imao ključeve ove prostorije koja je namještena te ima neprozirne zavjese, piše Avaz.ba.

Istragom je utvrđeno kako je se on u školskim prostorijama sastajao s jednom učenicom koju je spolno iskorištavao.

#SPOLNI ODNOS S UčENICOM# SARAJEVO