StoryEditor
Regijašokantna smrt

Nezapamćena tragedija u BiH: sudski policajac slučajno ubio čovjeka koji je došao na suđenje; Oca troje djece upucao dok se igrao pištoljem?

Piše PSD
15. svibnja 2019. - 15:55
banja_luka48-250916

Nezapamćena tragedija dogodila se danas oko 12 sati na sudu u Vlasenici, gradiću u istočnoj BiH, koji administrativno pripada Republici Srpskoj. Kako javljaju tamošnji mediji, sudski policajac je slučajno hicima iz pištolja ubio 52-godišnjeg muškarca.

Kako javlja Srpskainfo, policajac je vjerojatno igrajući se pištoljem slučajno ubio muškarca iz Vlasenice koji je došao na sud jer je imao suđenje. Navodno je riječ o mlađem policijskom službeniku koji je nedavno počeo raditi u Sudskoj policiji.

- On je sjedio u portirnici sa ostalim kolegama i najvjerovatnije se igrao pištoljem koji je u jednom trenutku opalio i hitac je pogodio muškarca koji je u tom trenutku došao na sud  - ispričao je jedan od očevidaca za Srpskainfo.

Nakon ranjavanja muškarac je, piše Srpskainfo, zadobio tešku ozljedu od koje je ubrzo preminuo, a sudski policajac je uhićen. Na licu mjesta je policija i dežurni tužilac koji obavljaju očevid.

Ubijeni muškarac, javljaju mediji, bio je otac troje djece.

 

Izdvojeno

12. srpanj 2020 12:51