StoryEditorOCM
Regijasramota u beogradu

Nasilje u autobusu: muškarac u svađi brutalno udario ženu, nitko od putnika nije reagirao, a jedan je sve snimio

Piše D.J./JL
16. kolovoza 2024. - 17:15

Uznemirujuća snimka nasilja pojavila se na jednoj Instagram stranici koja objavljuje vijesti i događanja iz Beograda. Na uznemirujućoj snimci može se vidjeti muškarca i ženu koji se žestoko raspravljaju, a u jednom trenutku on ustane i šakom nekoliko puta udari u zaštitnu pregradu autobusa, tik ispred njezine glave. Nedugo nakon toga udario je i spomenutu ženu u glavu, piše Jutarnji list.

Video počinje dok je njihova rasprava već u tijeku, a čini se da se poznaju od ranije. Ubrzo sve eskalira te se čuju prijetnje i povici.

Putnici iz autobusa koji su se zatekli oko njih mirno sjede ili stoje okolo, a jedna ih osoba snima. Nakon što je muškarac udario ženu svi su nastavili mirno sjediti i stajati te nitko nije priskočio u pomoć. Vozač je također nastavio vožnju bez zaustavljanja autobusa.

U opisu objavljenog videa stoji samo kratki opis: "Linija 18 sinoć." U komentarima su brojni pratitelji ove stranice osudili spomenuto nasilno ponašanje, ali i osobu koja je cijeli događaj samo snimala bez da je uskočila i zaustavila sukob.

Ne zna se kako je ovaj incident završio niti je li itko prijavljen policiji.

Upozorenje, uznemirujuć sadržaj:

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. rujan 2024 21:17