StoryEditorOCM
Regijatragedija u srbiji

Katarina je bila u četvrtom mjesecu trudnoće, a Nikola je nedavno dobio otkaz: Mladi par se u snu otrovao plinom

Piše vijesti sd
31. ožujka 2023. - 12:59

Tijela Katarine J. i Nikole B. pronađena su jučer u stanu u Zrenjaninu, u Srbiji, a zasad nisu poznate okolnostima pod kojima je preminuo mladi par. Sumnja se da su se  najverojatnije ugušili od plina koji je curio iz peći, piše nova.rs.

Smrt mladog para, koji se prije nekoliko dana doselio u zgradu, šokirala je stanare. Njihova su tijela prevezena na odbukciju, nakon koje će se znati više detalja.

Katarina i Nikola pronađeni su na tepihu na podu, pošto nije bilo kauča u sobi, pa su na podu i spavali. Prema riječima susjeda, Katarina je bila u četvrtom mjesecu trudnoće.

Susjedi ističu da su ih vidjeli posljednji put u subotu, kada su se uselili u zgradu.

Nenad je iz Kikinde i radio je u pogrebnom poduzeću, ali je dobio otkaz. Katarina je iz Ruskog Sela kod Kikinde. Cijeli tragični slučaj otkriven je nakon što su susjedi alarmirali vlasnicu stana.

Ženi se podstanari nisu javljali, kada je provalila u stan zatekla ih je mrtve.

“Jedan od susjeda je osjetio veliku toplotu iz susjednog stana i zid je bio vreo. Obavijestio je gazadaricu i došli su... Stanari su razvalili vrata i onda je uslijedio šok. Njih dvoje su ležali mrtvi, krv im je izbijala iz usta. Peć na plin je bila na maksimumu”, objasnili su.

Vlasnica je potom pozvala policiju, ali nesretnom paru više nije bilo spasa, piše nova.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2023 18:34