StoryEditorOCM
RegijaNISU IMALI POJMA

Denis je nestao i digao cijelu Bosnu na noge, svi su ga tražili, ronili suze, a on - živ i zdrav! Evo gdje su ga našli

Piše VIJESTI SD
14. veljače 2023. - 15:31

Prije dva tjedna je u Bosni i Hercegovini nestao Denis Jusić, a o njegovom je nestanku portal Crna-hronika obavijestila njegova sestra, Alisa.

Prema njezinim riječima, Denis ima 30 godina, nestao je na području Tuzle i dva tjedna od njega nije bilo ni traga ni glasa. 

“Moj brat Denis rođen 1.5.1993. godine nestao je prije otprilike dva tjedna. Ovom prilikom zamolila bih sve prijatelje, poznanike i članove naše obitelji da ako čuju ili vide bilo kakvu informaciju, jave meni ili najbližoj policijskoj stanici", poručila je Jelena.

Redakcija portala kojem se obratila naknadno je doznala da Jusić nije nestao, već da je priveden od strane MUP-a TK i da je završio u zatvoru u Tuzli, piše Crna-hronika.

“Ne znam što se dogodilo, ali to nije važno, bitno mi je samo da je živ. Za sad znam samo da je u zatvoru. Nije mi se javio, moguće da nema SIM karticu ili ne zna moj broj napamet. Napisala sam mu pismo, poslat ću ga sutra i uplatiti mu novac da me može nazvati - pa ću ga pitati zbog čega je u zatvoru", rekla je Alisa i dodala da nije znala da Jusić ima probleme sa zakonom.

"Koliko ja znam nije imao nikakvih problema sa zakonom ali vjerojatno je nešto krio od mene. Ne bi ga sigurno bez razloga zatvorili, ali opet kažem - hvala Bogu. Bitno mi je da je on živ i zdrav, sve ostalo će proći", poručuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2023 01:47