StoryEditor
Politikalošije od očekivanja

U stranci Bandić Milan 365 još uvijek se nadamo jednom mandatu: ‘Ako su naši glasači ovako htjeli mi možemo samo čestitati HDZ-u‘

Piše Hina
5. srpnja 2020. - 20:24

Voditelj izbornog stožera stranke Bandić Milan 365 - Stranke rada i solidarnosti Ivica Lovrić, u nedjelju je nakon izlazne ankete izjavio da se u njihovoj stranci još uvijek nadaju jednom mandatu, prije svega u drugoj izbornoj jedinici gdje je nositelj liste bio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.  

"Mi smo imali za cilj osvajanje jednog mandata, da ostanemo parlamentarna stranka. Vidjet ćemo konačne rezultate, nadamo se još uvijek da bi se taj jedan mandat mogao dogoditi, prije svega u drugoj izbornoj jedinici", rekao je novinarima Lovrić.

Ustvrdio je i kako su izlazne ankete uglavnom točne.

"One su naravno dosta drukčije nego što su to najavljivale predizborne ankete, ali hvala Bogu ako su naši glasači ovako htjeli mi možemo samo čestitati onima koji su osvojili najviše mandata - a to je kao što vidimo HDZ", rekao je Lovrić.

"I naravno ne treba im puno zavidjeti na uspjehu jer pred njima je ozbiljan posao, znamo u kakvo vrijeme ulazimo, kakva nas situacija čeka prije svega vezano uz gospodarstvo i možemo samo poželjeti izbornom pobjedniku da bude na razini zadaće koja ga čeka", rekao je voditelj izbornog stožera stranke Bandić Milan 365.

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik i predsjednik stranke Bandić Milan 365, još nije došao u svoj izborni stožer. Očekuje se  tek iza 22 sata. 

Inače, u izbornom stožer njegove stranke gdje se čekuju rezultati parlamentarnih izbora je izuzetno mirno i nema puno ljudi, tek neki od kandidata i kandidatkinja, članova i članica stranke i simpatizera. Rezultati se čekaju u prostoru stranke u Praškoj ulici 5 i vani, pored prostora stranke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. srpanj 2021 10:27