StoryEditorOCM
Politikareagirali na priče

Možemovci s gnušanjem odbacili koaliranje s HDZ-om: ‘Nikad pa ni onda‘, kažu iz platforme, navodeći da neprijatelji rade spin kako bi makli fokus s kriminala u Ini

Piše hina
16. listopada 2022. - 12:22

- Nikad, pa ni onda - poručili su u nedjelju iz političke platforme Možemo, reagirajući na tekst Jutarnjeg lista o navodnim pripremama za koaliciju HDZ-a i Možemo, te ustvrdili kako je to samo još jedan spin smišljen da pažnju javnosti makne s kriminala u Ini.

Jutarnji list se na današnjoj naslovnici pita "Pripremaju li Možemo i HDZ koaliciju?" Nikad, pa ni onda, objavila je politička platforma Možemo na svom Facebook profilu. 

- Nakon unutarnjih i vanjskih neprijatelja i lažne vijesti o gradnji stadiona, ovo je samo još jedan spin smišljen da pažnju javnosti makne s kriminala u Ini - smatra Možemo. 

Iz Vlade se na svaki poziv zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića javljaju i pomažu kad god zapne. Nema direktnih napada, a često su izjave blagonaklone. Neki već sumnjaju: “Je li ovo priprema koalicije”, piše u nedjelju Jutarnji list.

- Gradnja stadiona u Zagrebu bit će to još jedan u nizu zajedničkih projekata Vlade i Grada Zagreba, odnosno HDZ-ova premijera Andreja Plenkovića i gradonačelnika iz Možemo Tomislava Tomaševića. Otkad je čelnik zeleno-lijeve opcije s ogromnom podrškom građana 2021. došao na vlast u Zagrebu i već na početku mandata najavio novu eru u odnosima s državom, Tomaševićev i Plenkovićev brak iz interesa i više je nego idiličan", navodi Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. veljača 2023 18:31