StoryEditor
PolitikaZADOVOLJNI

Marijana Puljak: Naša tri mandata su poruka birača da Hrvatsku treba zaokrenuti u smjeru moderne, građanske, europske države

Piše PSD, Hina
5. srpnja 2020. - 20:44

Prema izlaznim anketama koalicija Stranka s Imenom i Prezimenom, Fokus i Pametno osvaja tri mandata. 

Predsjednica Strane s imenom i prezimenom Dalija Orešković, izjavila je u nedjelju navečer da su zadovoljni tim rezultatom i kako očekuju da se on potvrdi. 

Dodala je kako je to prvi puta da se okupio politički centar i kako su najmlađa opcija na političkoj sceni. Napomenula je kako su se formirali samo dva dana prije predaje lista. Potvrde li se rezultati izlaznih anketa za nas bi to bio iznimno dobar rezultat, ocijenila je Orešković.  

Upitana očekuju li još koji od graničnih mandata odgovorila je kako za sada ne spekuliraju i da im je bitno da su kroz kratku kampanju u vrlo otežanim uvjetima uspjeli nametnuti svoje teme. Mislim da smo jedini koji smo progovarali o temama koje doista tište državu i sve građane, ustvrdila je. 

U turbulentnim vremenima koja slijede, kako političkim tako i ekonomskim, na jesen ćemo biti glas razuma i glas centra koji će nastaviti govoriti o svim onim temama o kojima smo govorili i u kampanji. Mislim da će važnost toga o čemu govorimo samo rasti,  a rješenja će se tražiti u centru, najavila je Orešković.

Marijana Puljak iz stranke Pametno, nositeljica liste u X. Izbornoj jedinici za N1 komentirala je izlazne ankete.

- Ovo su izlazne ankete i jako smo zadovoljni, nadamo se da će se to preliti u mandat nakon službenih rezultata. Ako se sjećate da smo koaliciju objavili pred sami izlazak na izbore drago nam je da su birači i građani prepoznali poruke koje im šaljemo i da su prepoznali da Hrvatsku treba zaokrenuti u smjeru moderne, građanske, europske države. Prepoznali su poruke kojima smo pokušali komunicirati u ovako kratkom vremenu i prepoznali su budućnost Hrvatske u centru, kazala je Puljak dodajući kako im je drago da su glasači prepoznali njihov rad i trud.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. srpanj 2021 11:23