StoryEditor
Vijestidrama na trešnjevci

Još se istražuje što stoji iza pucnjave u Zagrebu; Susjedi: Ranjeni muškarac susreo se s nekim dečkima, povod napada je djevojka kojoj je osvojio srce

Piše JL
12. listopada 2017. - 13:19
ocevid_zvornicka1-111017

Sinoć oko 21 sat na zagrebačkoj Trešnjevci došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen 38-godišnji muškarac.

Obračun pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima zbio se u Zvorničkoj ulici nedaleko trešnjevačke tržnice.

Ranjena osoba prevezena je u bolnicu na sanaciju ozlijeda, a policija je preplavila ulicu i radila očevid. Tko je počinitelj koji  po gradu hoda naoružan još uvijek nije poznato.

Neki od stanara zgrade ispred koje se dogodila pucnjava ostali su neugodno iznenađeni dolaskom policije zbog ranjenog mladića, piše Jutarnji list

Policijski očevid potrajao je dugo u noć.

- Zvučalo je kao da je neki metak ispaljen, ali nismo ni pomišljali da se pod prozorom odvija drama. Nisam čula galamu. Ne znam što je zapravo svemu prethodilo, a kad je došla policija pod rotirkama, inicijalni osjećaj pucnjave postao je stvaran. Jedan susjed mi je ispričao koji je navodno sinoć načuo da se ranjeni mladić susreo s nekom dvojicom dečkiju i da mu je jedan od njih pucao u donji dio tijela, valjda u nogu - opisuje za Jutarnji list jedna od stanarki Zvorničke ulice. 

Drugi, pak, susjed kaže da je ranjeni čovjek navodno jedan lokalac iz kvarta koji je nedavno došao iz Irske gdje radi u ugostiteljstvu kao kuhar.

- Nije prošlo ni 12 sati od tog nemilog događaja, a po kvartu se priča svašta da je povod, a prema posljednjoj teoriji navodno je motiv neka djevojka čije je srce osvojio ozlijeđeni muškarac - ustvrdio je drugi susjed, piše Jutarnji.

Izdvojeno

14. srpanj 2020 19:28