StoryEditor
Hrvatskahak upozorava

Zbog prometne nesreće na Jadranskoj magistrali obustavljen promet između Šibenskog mosta i Vodica

30. studenog 2020. - 07:20
Ivo Ravlić/ilustracija/Cropix

Zbog prometne nesreće na Jadranskoj magistrali (DC8) između Šibenskog mosta i Vodica promet je obustavljen, a obilazak je županijskom cestom Gaćelezi-Vodice, izvijestio je u ponedjeljak Hrvatski autoklub.

Zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvorene su: autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Sveti Rok i Maslenica (od 21:45), autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica (obilazak za ostale skupine vozila je državnom cestom kroz Gorski kotar DC3); Jadranska magistrala (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene; Paški most.

Na autocesti A7 Draga-Šmrika, lokalnoj cesti LC58107 Križišće-Kraljevica te Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I.skupina), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina).

Zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima. Smanjena je vidljivost zbog magle mjestimice u unutrašnjosti. Vozačima savjetujemo da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama.

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu su: katamaranske linije:Novalja-Rab-Rijeka i Mali Lošinj-Cres-Rijeka.
Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu.
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

22. siječanj 2021 13:07