StoryEditorOCM

Uhićeni Podravkaši nisu opozvani, Uprava proširena za dva člana

Piše PSD.
23. listopada 2009. - 23:21
Zdravko Šestak, uhićeni šef Uprave Podravke te članovi Uprave Saša Romac i Josip Pavlović nisu opozvani s funkcija unatoč uhićenju zbog sumnji u višemilijunske malverzacije, već je Uprava proširena na sedam članova s nova dva člana.

Među novim članovima su Kruno Bešvir, sadašnji izvršni direktor poslovnog programa hrana te Lidija Kljajić, direktorica kontrolinga koprivničke kompanije.

Također, imenovan je i zamjenik člana Uprave Branko Vuljak, koji obnaša funkciju člana NO-a Podravke i čiji je mandat u tom nadzornom tijelu stavljen u mirovanje sve dok bude u 'kriznoj' upravi.

S obzirom kako uhićenoj trojki iz Podravkine Uprave prijeti mjesec dana pritvora, B. Vuljak je od strane NO-a u 'krizni' menadžment imenovan upravo na rok od 30 dana.

Mjesto predsjednika Uprave Podravke tako još uvijek 'službeno' ostaje neispunjeno. Novost je i ta da je NO nakon troiposatne sjednice imenovao i internog revizora u Nadzornom odboru. NO se usuglasio i s time da Uprava što brže pripremi materijale za sazivanje Skupštine društva. Nova sjednica NO-a predviđa se u idućih dva tjedna.

I. Barać / EPEHA
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2023 07:59