StoryEditorOCM
HrvatskaI dron je 'češljao' šumu

Tragičan kraj potrage: HGSS pronašao tijelo 28-godišnjeg mladića koji je tijekom vikenda nestao na nepristupačnom šumskom području

Piše PSD
27. ožujka 2019. - 10:15

Hrvatska gorska služba spašavanja na svojim je stranicama objavila da je pronađeno mrtvo tijelo mladića koji je nestao na teško pristupačnom šumskom području u Ogulinskom Hreljinu.

Ogportal javlja da se radi o 28-godišnjaku koji je nestao tijekom vikenda, a tijelo je pronađeno u blizini njegove obiteljske kuće.

Policija je HGSS-u prijavila nestanak mladića jučer ujutro. Sve je upućivalo na to da se nestala osoba udaljila prema obližnjem šumskom području pa se HGSS priključio u potragu sa svim raspoloživim resursima.

Na teren se, kažu u HGSS-u, uputilo pet njihovih članova zajedno s jednim od dva potražna tima, a korišten je i dron kojim je iz zraka brže pretraženo veće područje koje nije bilo obraslo drvećem i niskim raslinjem.

- Na žalost ova potraga je okončana tužno pronalaskom beživotnog tijela nestale osobe na teško pristupačnom šumskom području. Nakon obavljenog policijskog očevida naši članovi na terenu pomogli su transportu tijela nestale osobe do najbliže prometnice gdje je predano nadležnim službama. Ovim putem upućujemo iskrenu sućut obitelji i zahvalu svima koji su pomogli u potrazi za nestalim - kažu u HGSS-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2023 16:17