StoryEditor
Hrvatskatajni susret

Todorićevi sinovi jutros viđeni kod Čede Prodanovića, poznati odvjetnik ne želi komentirati je li uključen u 'slučaj Agrokor'

Piše H
7. travnja 2017. - 17:11
planinska_sudjenje7-140313

Zagrebački odvjetnik Čedo Prodanović u petak nije želio komentirati je li uključen u "slučaj Agrokor", kao ni medijske tvrdnje da su dvojica sinova vlasnika Agrokora Ivice Todorića viđeni kako ulaze u njegovu kuću.

Večernji list u petak je objavio da su Todorićevi sinovi Ivan i Ante u nedjelju viđeni kako ulaze u kuću odvjetnika Prodanovića, što su potkrijepili i fotografijom njihova automobila.

No, Prodanović to nije želio komentirati, kao ni Agrokor gdje medijima nisu željeli potvrditi jesu li angažirali Prodanovića ili nekog drugog kaznenog odvjetnika.

Ravnateljstvo policije potvrdilo je u četvrtak poslijepodne da policija temeljem naloga državnog odvjetništva "provodi izvide" u Agrokoru.

Temeljem naloga Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu policija provodi izvide, no zbog zakonskih odredbi o tajnosti izvida ne možemo dati više informacija, kazali su u Ravnateljstvu policije.

Neslužbeno se doznaje da se izvidi posljedica kaznene prijave koju je, "kao građanin", podnio predsjednik Sabora Božo Petrov.

O podnošenju prijave Državnom odvjetništvu protiv vlasnika koncerna Agrokor Ivice Todorića Petrov je izvijestio prošlog tjedna nakon sastanka u Vladi. Kazao je da je prijavu temeljio "na onome što se dalo čuti iz medija".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

19. rujan 2020 09:07