StoryEditor
HrvatskaZRAČNA LUKA

Splitski aerodrom u borbi protiv koronavirusa zaboravio na promidžbene panoe stare godinu dana: perite ruke i nosite maske, cjepivo- ne postoji?!

Piše Ivica Marković
3. svibnja 2021. - 17:33
Ante Čizmić/Cropix

Da smo mi Hrvati narod koji živi u dalekoj prošlosti, još onoj iz vremena Drugog svjetskog rata i da nam je još najvažnija stvar na svijetu, tko je bio partizan, a tko ustaša, jer vjerojatno tako odgovara političarima, dobro je poznato svima. No, nije svima poznato da i sada živimo u prošlosti i to onoj bliskoj, nedavnoj, od prije godine dana. A, da je to tako, najbolje se može vidjeti po oglasnom panou na splitskom aerodromu.

Jedan moj dobar prijatelju,danas je pratio svoju kćerku na avion za London i njegovo "oštro oko" zamijetilo je oglasni pano, koji putnike namjernike upozorava na Covid - 19 virus i obavještava ih kako se moraju ponašati. I taj pano detaljno objašnjava putniku namjerniku što je Covid - 19 virus, koje su rizične skupine, kako se širi, koje su preventivne mjere, ali i napominje sve one koji čitaju taj pano, da cjepivo trenutno ne postoji.

image
SD

Kako cjepivo u Hrvatskoj postoji od kraja prosinca prošle godine, po svemu sudeći pano je na aerodromu postavljen puno prije toga i do danas ga nitko nije uklonio.

Bilo kako bilo, dobro bi bilo da netko, ako to već nije uradio makne pano, a ne da se sramotimo svojom neažurnošću.

Na svu sreću pano nije na engleskom jeziku, pa će oni putnici koji budu slijetali na splitski aerodrom, a koji samo čitaju engleski jezik i dalje živjeti u zabludi, misleći da je cjepivo otkriveno, a u stvari jedino Hrvati znaju da cjepivo trenutno ne postoji.

Ali, nemojte to nikome reći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. lipanj 2021 15:32