StoryEditorOCM
Hrvatskašto se to sprema?

Sjećate li se njega? Nekoć smo ga gledali na televiziji, a sad mu se smiješi radno mjesto na Pantovčaku: na pomolu veliki transfer s East Rivera, hoće li iskusni dioplomat postati Kolindin ključni savjetnik?

Piše JL
21. studenog 2018. - 16:08
kolinda_sastanak6-171018

Sprema li se veliki transfer na Pantovčak, dolazak veleposlanika Vladimira Drobnjaka za savjetnika predsjednice za vanjsku politiku. Iako se već duže vrijeme govori o tome da će se sadašnji stalni predstavnik Hrvatske pri Ujedinjenim narodima s East Rivera preseliti u Zagreb, potvrde i dalje nema. Po nekima to je dogovoreno, iako nije sve gotovo, po drugima, iskusni diplomat Drobnjak ipak neće na novo radno mjesto, pa je možda i njegova mirovina realnija opcija.

Kako je sadašnji predsjedničin savjetnik, također vrsni diplomat Dario Mihelin u rekordno brzom vremenu od Kineza dobio agreman za novog hrvatskog veleposlanika u Kini, njegovo radno mjesto na Pantovčaku uskoro bi moglo postati praz­no. Predsjednici je savjetničko mjesto za vanjsku politiku vrlo važno, bez obzira na to što...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 09:45