StoryEditorOCM
Hrvatskanulta tolerancija

Relković: Kovačić se čuo s Plenkovićem i dobio njegovu potporu, a kada bude htio dati pravu ostavku, neće je ni najaviti!

Piše PSD
12. ožujka 2017. - 16:23
relkovic_most-150516

Ivica Relković, savjetnik ministra Kovačića, potvrdio je u razgovoru za Dnevnik Nove TV kako se potpredsjednik Vlade čuo u subotu navečer s premijerom Plenkovićem i dobio njegovu potporu. 

"Sve što se dogodilo podržava u smislu odluka koje je donio ministar Kovačić u dogovoru s ministrom Medvedom, ali i potvrđuje da je odluka u vezi gospođe Tafre odluka Vlade. Pa ako gospodin Đakić smatra da je to "podla odluka" onda to treba adresirati na premijera i 14 ministara HDZ-a jer su oni digli ruku za tu odluku. Ako se ne želi ispričati, onda kaže da su svi oni koji su digli ruku za tu odluku podli", kazao je Relković za Novu TV.

Dodao je i kako "Kovačić nije prijetio ostavkom nego se tražilo očitovanje onih koji znaju kako se sve dogodilo - premijera i ministara".

"Ovo je uvođenje nulte tolerancije na ad hominem napade. Kada bude hito dati pravu ostavku, ministar Kovačić neće je ni najaviti", kazao je Relković istaknuvši da, kad je ostavka u pitanju, mostov potpredsjednik Vlade nije blefirao.

CIJELI ČLANAK PROČITAJTE OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. veljača 2023 02:26