StoryEditor

Prijavite svoje projekte na ININ „ZELENI POJAS“

Piše PROMO
16. rujna 2020. - 13:00
INA 7. zeleni pojas

Na Svjetski dan zaštite ozonskog omotača, 16. rujna, INA sedmu godinu zaredom upućuje javni poziv svim organizacijama civilnog društva, javnim obrazovnim ustanovama, parkovima prirode i dobrovoljnim vatrogasnim društvima u Hrvatskoj da prijave svoje projekte koji doprinose zaštiti okoliša i ublažavanju klimatskih promjena.

U proteklih šest godina u sklopu Zelenog pojasa sufinancirano je više od 100 projekata za koje je INA izdvojila više od 2 milijuna kuna. Svi detalji o uvjetima natječaja i potrebnoj dokumentaciji dostupni su na stranici www.ina.hr/zelenipojas  putem koje se odvijaju i prijave koje će biti otvorene do 16. listopada 2020. u ponoć.

Uređenje staze Sv. Ciprijana

Jedan od projekata sufinanciranih kroz Inin Zeleni pojas 2019. je ekološka akcija čišćenja podmorja Hrvatske gorske službe spašavanja iz Splita. U sklopu projekta Sub Eco, u suradnji s lokalnim ekoloških udrugama i građanima, volonteri HGSS stanice Split očistili su lokacije u blizini Ininih marinskih postaja u Milni na Braču, Vrboskoj na Hvaru, Visu i Šolti. Ovo je treća godina kako se HGSS sufinancira putem Ininog Zelenog pojasa uz pomoć kojeg je realizirana i velika ekološka akcija “Očistimo zajedno stazu Sv. Ciprijana” u Gatima kod Omiša.

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

22. rujan 2020 20:24