StoryEditor
Hrvatskazaokret u karijeri

Poznati televizijski novinar dao otkaz i otkrio planove za budućnost: Kažu ljudi, pa kako i zašto... Kad vidim koliko ih nije na vrijeme otišlo i koliko bi ih tek trebalo...

Piše A.B.K.
30. listopada 2019. - 13:33

Novinar i urednik gledane emisije "Pressing" Petar Štefanić dao je otkaz na N1 televiziji.

- Ako ikog zanima, još danas i sutra sam N1, a onda dalje idem svojim putem, pa di se stigne. Bilo je ovo nezaboravno iskustvo, firmi čestitam pet godina postojanja i zahvaljujem svima s kojima sam surađivao. Kažu ljudi, pa kako i zašto, pa baš si u top formi.. Pa slažem se, baš zato. Tako je meni bilo žao kad je Mateja Svet otišla, a ja kao klinac se pitao, pa kako ide kad je sad najbolja. Kad vidim koliko ih nije na vrijeme otišlo i koliko bi ih tek trebalo... Nema razloga za tugu, vidimo se i čujemo već negdje, neće se svijet baš izokrenuti – napisao je Petar Štefanić na Facebooku.

Prije nego što je došao na N1 Štefanić je radio kao novinar, urednik i voditelj na HRT-u.

Uređivao je i vodio radio emisije “U mreži prvog” te “Poligraf”, radio priloge za “Nedjeljom u 2”, a bio je urednik i voditelj emisije “Otvoreno”. Također je radio i u emisijama “Post scriptum”,” Dossier.hr”, “Spektar” te “Labirint”.

Prije tri i pol godine prešao je na N1 gdje je vodio "Pressing".

Štefanić je otkrio kako će ubuduće biti u 'free lance' angažmanu, otvorit će vlastiti obrt i baviti se komunikacijama i medijima. Jednom tjedno raditi će i radijski intervju na Yammat FM-u.

"Pressing" će pak na N1 preuzeti kolega Ilija Jandrić, koji je do sada radio u dnevnom programu.

 

 

Izdvojeno

06. kolovoz 2020 10:01