StoryEditor
Hrvatskanije zadovoljan

Plenković se žali na tretman u medijima: Ja sam dao intervju od 45 minuta i sada se taj intervju ignorira, čak i na toj televiziji

Piše PSD
17. siječnja 2022. - 12:17

Premijer Andrej Plenković predstavio je s ministrom financija Zdravkom Marićem i ministrom gospodarstva Tomislavom Ćorićem, prijedlog zakona o uvođenju eura u Hrvatskoj, nakon čega je odgovarao na novinarska pitanja, piše jutarnji.hr.

Prvo je bilo vezano uz novoobljavljeni popis stanovništva, no premijer se, umjesto da je odmah odgovorio na pitanje o demografiji, prvo požalio na tretman u medijima kazavši kako njegov intervju na HRT-u nije izazvao toliku pažnju kolikoj se nadao.

- Ja sam dao intervju od 45 minuta na televiziji i onda se dva dana taj intervju ignorira, čak i na toj televiziji. To je jedna od najbizarnijih stvari, to mislim da nije normalno - rekao je Plenković, a tek onda prešao na pitanje o demografiji.

Inače, u HRT-ovoj emisiji Intervju tjedna Plenković je govorio o tome kako unatoč krizi, Hrvatska ima dvoznamenkasti rast i očuvana radna mjesta. Dotaknuo se cijepljenja, popisa stanovništva, gospodarskih potpora, afere u HNB-u i uvođenja eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. svibanj 2022 22:04