StoryEditor

Osiguraj si mjesto na VERN‘u i prije mature

Piše promo
28. svibnja 2020. - 14:45
ONLINE PRIJEMNI ISPITIPetar Vucetic-bip D.o.o.

Uspješnim polaganjem online prijemnog ispita budući brucoši si već u lipnju mogu osigurati studentsko mjesto na željenom preddiplomskom studiju.

Polaganje državne mature ili završnog ispita na kraju srednje škole zasigurno je jedno od najstresnijih razdoblja u životu maturanata. Izvanredni uvjeti u kojima završavaju srednjoškolsko obrazovanje stvaraju dodatni pressing na maturante jer uz taj, pred njima je još jedan važan životni korak, a to je odabir željenog fakulteta i budućeg zanimanja. No, jeste li znali da si veliki dio briga možete riješiti čak i prije zadnjeg dana srednje škole?

Uspješnim polaganjem online prijemnog ispita na VERN'u budući brucoši si već u lipnju mogu osigurati studentsko mjesto na željenom preddiplomskom studiju iz područja turizma, ekonomije, medija, odnosa s javnošću, filma, informatike ili tehničkog menadžmenta.

Online prijemnim ispitom na VERN'u vrednuju se ocjene maturanata iz srednje škole, i to opći uspjeh iz prva tri razreda te ocjene iz hrvatskog i stranog jezika, ali i motivacijski intervju s našim profesorima. Maturanti prijemni polažu iz vlastitog doma putem aplikacije Microsoft Teams, uz web kameru, mikrofon i zvučnike. Budući studenti filma također pristupaju i stručnom dijelu prijemnog ispita, koji će biti održan naknadno.

Ispunjavanje digitalne prijavnice za studij na web stranici VERN'a je prvi korak za pristupanje online prijemnom ispitu, a prvi sljedeći se održava u petak 5. lipnja u 12:00 sati. Sve informacije o prijemnom ispitu i prijavama na studije naći ćete na linku https://vern.hr/upisi

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

21. rujan 2020 16:09