StoryEditor
Hrvatskainače ne uzima naknadu

Obrat: Prodanović nije uzeo ni kune za konzultiranje Vlade u slučaju Crnoja

Piše PSD
16. veljače 2016. - 18:06
Prodanovic_Cedo

Čedo Prodanović nikada nije naplatio svoje usluge konzultiranja Vlade oko slučaja bivšeg ministra branitelja Mije Crnoje, doznaje Net.hr.

Kako doznaje Net.hr iz dobro upućenih izvora, odvjetnik Čedo Prodanović za svoje konzultacije nikada ne uzima naknadu pa nije ni u ovom slučaju.

Podsjetimo, u ponedjeljak je objavljena vijest kako su pravni stručnjaci Jadranka Sloković, Čedo Prodanović i Jasna Novak Vladi dali usmeno, ne i pismeno tumačenje slučaja bivšeg ministra branitelja Mije Crnoje, a Vlada je za njihove usluge izdvojila 2.187,50 kuna

To stoji u odgovoru SDP-ovu saborskom zastupniku Peđi Grbinu koji je od Vlade zatražio očitovanje o angažmanu odvjetnika na Crnojinu slučaju.

Potom je glasnogovornica Vlade Sunčana Glavak objasnila je račun izdan od strane pravnih stručnjaka - nesporazumom. Vlada nije obmanula javnost, nego su odvjetnici obmanuli Vladu, sukus je njenog objašnjenja.

Kazala je, naime, uredniku N1 televizije da su odvjetnici rekli da neće naplatiti uslugu, nakon čega su poslali račun.

Vlada je, nastavlja, cijelo vrijeme mislila da oni to rade pro bono te zapravo nisu svjesno dovodili javnost u zabludu. Poručuju i neka odvjetnici odgovore zašto su ispostavili račun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

19. rujan 2020 21:47