StoryEditorOCM
Hrvatskanastavak na ljeto

Natječaj za energetsku obnovu zgrada obustavljen nakon samo 16 minuta: Mnogi će ostati iznenađeni iznosom zatraženih bespovratnih sredstava

Piše psd
17. svibnja 2022. - 13:06

Prijave za Javni poziv za energetsku obnovu zgrada otvoren je u 9:00 sati, a 16 minuta nakon toga poziv je obustavljen.

Iz Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine za portal zgradonačelnik.hr su rekli da je ukupan iznos zatraženih bespovratnih sredstava dosegnuo 200 posto ukupno raspoloživog iznosa bespovratnih sredstava za dodjelu u okviru ovog Poziva javlja N1.

“Iz navedenog razloga, a sukladno Uputama za prijavitelje, točka 3.3. Rok za predaju projektnog prijedloga, s danom 17. svibnja 2022. godine Poziv na dodjelu bespovratnih sredstava Energetska obnova višestambenih zgrada obustavlja se na određeno vrijeme do 1. kolovoza 2022. godine”, poručuju iz Ministarstva.

Svi projektni prijedlozi koji se pokušaju registrirati u sustav fondovieu unutar razdoblja u kojem je Poziv obustavljen neće biti uzeti u razmatranje. O eventualnoj mogućnosti ponovnog otvaranja Poziva, obavijesti će biti objavljene na mrežnim stranicama Ministarstva te javnom portalu sustava fondovi EU (eNPOO).

Sukladno Uputama za prijavitelje, točka 3.4. Pitanja i odgovori, obustavlja se zaprimanje pitanja te na njih Ministarstvo neće odgovarati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2023 20:16