StoryEditor
HrvatskaU 47. godini

Nakon duge i teške bolesti preminuo Krešimir Milanović, brat bivšeg premijera

Piše G. P.
21. rujna 2019. - 19:42

Brat bivšeg predsjednika Vlade i SDP-a Zorana Milanovića, Krešimir Milanović, umro je danas nakon duge i teške bolesti, zbog čega predsjednički kandidat SDP-a idućih nekoliko dana neće sudjelovati u kampanji, doznaje se iz njegova stožera.

Milanović je jučer nakon Dugog Sela trebao ići i na Vinkovačke jeseni te dati izjavu za medije, ali je to otkazano zbog smrtnog slučaja u obitelji. Milanović će se idućih dana posvetiti obitelji i neće aktivno sudjelovati u kampanji, kažu u njegovu stožeru.
Krešimir Milanović imao je samo 47 godina, a prije manje od mjesec dana, bivši premijer pokopao je i oca Stipu koji je umro u 82. godini života.

Krešimir Milanović bio je ne baš uspješan poduzetnik i suvlasnik tvrtke Modestus, koja je prošle godine završila u stečaju koji je pokrenut na prijedlog Nove ljubljanske banke, koja ima potraživanja od 3,59 milijuna eura, a uslijedio je nakon neuspješne predstečajne nagodbe iz 2015. zbog dugova od čak 38,8 milijuna kuna. Tvrtka je osnovana 2007. s ciljem realizacije projekta stambeno-poslovne građevine u Dubrovniku.

Izdvojeno

04. kolovoz 2020 20:19