StoryEditor
Hrvatskanakon isprike

Načelnik koji je novinarki poručio da mu ‘po**** ku***‘ istupio iz IDS-a; Glavni tajnik stranke: Povukao jedini moralan i ispravan potez

Piše Hina
13. veljače 2020. - 20:31
Goran Šebelić/HANZA MEDIA

Načelnik općine Tar-Vabriga Nivio Stojnić pisanom je izjavom u četvrtak popodne istupio iz  IDS-a, potvrdio je novinarima večeras glavni tajnik IDS-a Giovanni Sponza.

"Sukladno članku 10 stranačkog statuta njegovo članstvo prestaje današnjim danom brisanjem iz registra članova. Takvom odlukom Stojnić je povukao jedini moralan i ispravan potez", istaknuo je Sponza i dodao da sada nema potrebe za sazivanjem IDS-ove podružnice u općini Tar Vabriga.

Glavni tajnik IDS-a ponovio je kako je Stojnić novinarki Glasa Istre tijekom dana uputio javnu ispriku čime je, kako je rekao "pokazao da je svjestan težine svojeg istupa".

Podsjetimo, novinarka Glasa Istre koja izvještava o imovinskim karticama načelnika općine Tar Vabriga Nivija Stojnića, suočila se s njegovim izrazito neprimjerenim i prostačkim ponašanjem.

U njegovoj je imovinskoj kartici ima više nelogičnosti, a najnovija je ta da nije prijavio i svoj OPG. Zato ga je novinarka i nazvala.

Novinarka Chiara Bilić upitala je Stojnića o imovinskoj kartici, a on joj je u telefonskom razgovoru rekao neka mu 'po**ši k***c'.

'Nazvala sam gospodina Stojnića danas oko 11.40 sati da ga upitam zašto u svojoj imovinskoj kartici nije naveo svoj OPG. On je na to u više navrata ponavljao istu prostotu - "oćete mi po…iti k…c, možete mi po…iti k…c". Ja sam ga potom upitala ako to znači da mi neće odgovoriti na pitanje, a on je i dalje ponavljao istu rečenicu. Tu je naš razgovor završio. Iznenadila me njegova reakcija budući da je do sada bio uglavnom smiren i ljubazan', rekla je novinarka Glasa Istre, Chiara Bilić.

Izdvojeno

11. srpanj 2020 06:24