StoryEditor
HrvatskaNacionalni dan MHDZ-a

Mladež HDZ-a traži nove članove, žele ljude koji imaju 'prava znanja i vještine'

11. listopada 2019. - 23:20

Predsjednik Mladeži HDZ-a (MHDZ) Ivan Vidiš izjavio je u petak u Osijeku uoči 1. Nacionalnog dana mladeži HDZ-a na kojemu će sudjelovati više od 300 sudionika, kako je cilj stranke "privlačenje kvalitetnih članova, koji imaju prava znanja i vještine te tako mogu pridonijeti stranci i široj zajednici."

U izjavi novinarima Vidiš je rekao da MHDZ traži kvalitetne i predane mlade ljude, koji su se, tijekom studija ili rada, dokazali, i koji im mogu pomoći svojim prijedlozima i znanjem.

Ocijenio je kako Vlada, predvođena premijerom Andrejom Plenkovićem dosta napravila za mlade, i u tome procesu MHDZ namjerava pomoći svojim idejama.

U proteklih godinu dana napravili smo nekoliko prijedloga o kojima razgovaramo s resornim ministrima, s kojima redovito komuniciramo, kako bismo te mjere realizirali do kraja mandata, dodao je. Istaknuo je kako je održavanje Nacionalnog dana MHDZ-a ideja koju je započelo aktualno vodstvo i namjeravaju ga održavati svake godine.

Prošlo je otprilike godinu dana otkako sam preuzeo Mladež i došlo je vrijeme za reviziju dosad učinjenog i analizu onoga što je do sada napravila Vlada RH, rekao je Vidiš novinarima prije početka skupa.

Izdvojeno

11. srpanj 2020 15:13