StoryEditor
Hrvatskadan vatrogasaca

Ministar Krstičević uputio čestitku vatrogascima: Vi ste naši heroji u miru koji spašavate ljudske živote i imovinu, hvala vam na svemu što činite

Piše PSD
4. svibnja 2020. - 13:46
Predsjednik Vlade Andrej Plenković, ministar obrane Damir Krstičević i  ministar unutarnjih poslova Davor Božinović sastali su se povodom Dana vatrogasaca s predstavnicima Hrvatske vatrogasne zajedniceDamjan Tadić/HANZA MEDIA

Predsjednik Vlade Andrej Plenković, potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević i potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović sastali su se povodom Dana vatrogasaca s predstavnicima Hrvatske vatrogasne zajednice.

Tim povodom ministar Krstičević svim vatrogascima uputio je čestitku:

"Poštovani članovi Hrvatske vatrogasne zajednice, javnih vatrogasnih postrojbi i dobrovoljnih vatrogasnih društava, upućujem vam čestitke i zahvale povodom Dana vatrogasaca i vašeg blagdana Svetog Florijana.

Vi ste naši heroji u miru koji spašavate ljudske živote i imovinu. Snažna ste sastavnica sustava domovinske sigurnosti i 24 sata dnevno ste na raspolaganju našim građanima. Vaša humanost i požrtvovnost odlike su vašeg profesionalnog i odgovornog rada.

Hrvatska vojska sa svojim zračnim i kopnenim snagama bila je i ostat će vaša ključna potporna snaga u protupožarnoj sezoni. Hvala vam na svemu što činite za sigurnost naših građana. Želim vam puno uspjeha u daljnjem radu i što manje intervencija.", stoji u čestitci ministra Krstičevića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. svibanj 2021 06:21