StoryEditorOCM
Hrvatska‘nisu svi čisti, ali...‘

Milanović: Nećete od mene čuti da je HDZ zločinačka organizacija. A Plenkovićeva izjava je bedasta, to je za logičku olimpijadu

16. listopada 2021. - 16:39
Samobor, 161021. Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanovic sudjelovao je na svecanoj sjednici Gradskog vijeca Grada Samobora u povodu obiljezavanja Dana Grada. Na fotografiji: predsjednik Republike Zoran Milanovic.Ivana Nobilo/Cropix

Predsjednik Republike Zoran Milanović rekao je u subotu da ne smatra da je zbog presude Vrhovnog suda današnji HDZ zločinačka organizacija, no izjavu premijera Andreja Plenkovića, koji je tu presudu doveo u vezu s njegovim izjavama, nazvao je "bedastom".

“Mislim da je neodgovorno dovoditi takvu odluku, kojom je sud u stvari potvrdio odluku nižeg suda, u vezu s mojim izjavama. Dakle, ideja da bih ja utjecao svojim rječnikom i diskursom na odluku Vrhovnog suda je bedasta”, komentirao je Milanović u izjavi medijima. 

Komentirajući jučerašnju izjavu predsjednika Vlade, Milanović je rekao da on jest kritizirao Vrhovni sud, no dodao kako je Plenkovićeva teorija pobrkala uzrok i posljedicu.

Premijer Plenković je, naime, jučer među ostalim izjavio da ne zna rade li neki suci pod ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 23:14