StoryEditor
Hrvatska DAN VATROGASTVA

Milanović dočekan pljeskom i ovacijama, građani ga pratili u stopu: Predsjedniče, vi ste najbolji

Piše PSD
4. svibnja 2021. - 13:49
Vlado Kos/Cropix

Predsjednik Zoran Milanović u posjetu je Karlovačkoj županiji povodom Dana vatrogastva. Obišao je objekt Vatrogasnog doma DVD-a Plaški u izgradnji te Dom kulture Plaški u toj općini - piše Dnevnik.hr

Predsjednikov posjet izazvao je popriličan interes građana. Najprije su ga dočekali uz cestu, a nakon što ih je pozdravio i krenuo u obilazak općine, građani su pojurili za njim, skandirajući mu i pozdravljajući ga pljeskom, javila je reporterka Dnevnika Nove TV Petra Buljan.

Tijekom Milanovićeva obilaska moglo se čuti kako mu građani poručuju: "Predsjedniče, vi ste najbolji", "Dobrodošli druže predsjedniče!". 

Mnogobrojni građani htjeli su se fotografirati s njim. Neki su došli čak iz Karlovca kako bi ga vidjeli. 

"Popravit će se, mlad je, ali lijepo što je došao u naše selo", "Ne dolazi nam često predsjednik", "Možda nekome nije dobar, ali meni je", "Najbolji predsjednik", neki su od komentara mnogobrojnih mještana koji su dočekali predsjednika.

"Došao sam ovdje iz Karlovca samo da bi vidio predsjednika", rekao je jedan od prisutnih.

Očekuje se i izjava predsjednika Milanovića, koji bi mogao komentirati aktualne političke događaje, između ostaloga i slučaj sa Zlatom Đurđević, koja je potvrdila da je poslala prijavu za Vrhovni sud. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2021 13:49