StoryEditor
HrvatskaPOTRES U BANSKIM DVORIMA

Kriza vlasti: HNS zbog Kuščevića prijeti izlaskom iz koalicije!; 'S takvim čovjekom nećemo sjediti u Vladi!'

Piše Rozita Vuković, Goran Penić/JL
3. srpnja 2019. - 18:18

Ne dođe li do ostavke Lovre Kuščevića, ili njegove smjene, visoki izvor iz HNS-a poručuju da oni onda neće ostati u takvoj Vladi!

- HNS s Lovrom Kuščevićem, koji je koristio politički utjecaj radi osobne financijske koristi, koji nema nimalo političke i moralne odgovornosti, koji je bezobraznom i bahatom izjavom uvrijedio sve građane Hrvatske, sve medije i sve kolacijske partnere, s takvim čovjekom HNS neće sjediti u Vladi, na ovaj ili onaj način! - poručuju iz vrha stranke za Jutarnji list.

- Ovo je čisti ultimatum, a na to ne pristajemo. Mi moramo donijeti odluku u kojoj branimo stranku i Vladu. Isto tako naš partner se ponio nekorektno, ne možemo dopustiti da dva tjedna nisu zucnuli i onda preko medija šalju poruke i izazivaju medijsku hajku. Žao nam je da su tako postupili i ako se pokaže da postoji neki njihov drugi interes osim smjene Kuščevića, znat ćemo adekvatno odgovoriti - kažu u Banskim dvorima.

'Svi smo očekivali da će otići, ništa mi nije jasno...': članovi HDZ-a zbunjeni nakon sastanka Kuščevića i Plenkovića, hitno traže odgovore

#HDZ#KOALICIJA#HNS#LOVRO KUŠČEVIĆ

Izdvojeno

07. srpanj 2020 17:45