Hrvatskajoš jedan gaf

Kolinda izjavila kako je svoju djecu vodila u Vukovar 'nakon mirne reintegracije'; Ljudi su odmah uočili veliku nelogičnost u njenoj izjavi

Piše JL
kolinda_kampanja14-051219

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar-Kitarović danas je iz Sinja odgovorila na izjave protukandidata Miroslava Škore i Zorana Milanovića.

Nakon što je Škori poručila kako su "neki tamburali po Americi dok smo mi ovdje davali potporu ljudima", odgovorila je i SDP-ovu kandidatu, koji ju je prozvao rekavši da kao ministrica u Sanaderovoj Vladi nije bila u Vukovaru.

"Kao građanka bila sam u Kninu i u Vukovaru. Netom nakon oslobođenja Knina, mislim da je to bilo dva dana nakon oslobođenja Knina, u Vukovaru nakon završetka mirne reintegracije, odvela sam svoju djecu da vide to stratište u Vukovaru, da se to nikada ne ponovi i ja ću i kao građanka uvijek odlaziti i u Knin i u Vukovar", poručila je Grabar Kitarović.

Na tu njenu izjavu odmah su reagirali na društvenim mrežama i upozorili kako je predsjednica napravila još jedan gaf jer je, naime, mirna reintegracija završila 1998. godine kada se njena djeca još nisu ni rodila.

Predsjednica ima kćer i sina - Katarina je rođena 2001. godine, a sin Luka 2003. godine.

#KOLINDA GRABAR KITAROVIć