StoryEditorOCM
Hrvatskaburna rasprava

Karolina Vidović-Krišto ponovno odbila nositi masku: Preporuka saborskog Predsjedništva nije obvezna. Benčić: Ovo je deseti put da Vas svi molimo!

28. srpnja 2020. - 17:35
Zagreb, 270720. Trg svetog Marka, Sabor RH. Klub zastupnika Domovinskog pokreta odrzao je konferenciju za medije na temu koalicije HDZ-a i SDSS-a na kojem su govorili Karolina Vidovic Kristo i Milan Vrkljan. Na fotografiji: Karolina Vidovic Kristo.Damjan Tadic/Cropix

Saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto ponovno je u utorak odbila nositi zaštitnu masku u Sabornici, ustrajavajući da današnja preporuka saborskog Predsjedništva o nošenju maski, nije obvezna.

„Po preporuci ministra Beroša, marama je adekvatna zamjena, legalist sam i argumentacija 'to svi rade' me podsjeća na nešto što mi nije drago, preporuka Predsjedništva nije obvezna“, uzvratila je zastupnica potpredsjedniku Sabora akademiku Željku Reineru, prekrivši usta maramom.

Reiner ju je, naime, zamolio da stavi masku, jer je nose svi, ne da bi zaštitili sebe, nego i druge. To je preporuka epidemiologa, ali i saborskog Predsjedništva, argumentirao je zastupnici.  

Kad odluka bude donesena, poštivat ću je, legalist sam, uzvratila je Vidović-Krišto koja je svoj sud o zako...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 03:30