StoryEditor
Hrvatska'ZAPLAVILO' ODMORIŠTE

Jake policijske snage 'uhvaćene' kod 'Macole': čekaju navijače koji putuju na Jadranski derbi u Split

20. travnja 2019. - 15:47

Čitateljica na putu iz Zagreba javlja nam kako su se na odmorištu Macola okupile jake policijske snage prije večerašnjeg Jadranskog derbija. Kako je do utakmice još par sati, navijačima koji dolaze u Split ističu zadnji trenuci za pravovremeni dolazak na stadion.

- Dok sam ja bila oko 13 sati sve je prošlo mirno, ali policajaca i službenih vozila ima stvarno dosta. Očito čekaju navijače koji idu za Split - kazala nam je Splićanka koja je sve i snimila mobitelom.

Radi o utakmici visokog rizika tako da danima traju pripreme u matičnoj PU splitsko-dalmatinskoj, ali i u ostalim upravama koje, kako je i uobičajeno, pružaju ispomoć kako bi sve prošlo što mirnije.

Upravo zbog izbjegavanja problema, Antonela Lolić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske, je još u četvrtak ujutro u priopćenju detaljno obavijestila o svemu.

Ponavljamo najvažnije: policijski službenici vršiti će prihvat organiziranih i neorganiziranih skupina navijača na izlazu s autoceste A1- naplatna postaja Dugopolje.

S obzirom na udaljenost Dugopolja od stadiona „Poljud“ preporučeno vrijeme dolaska na naplatnu postaju Dugopolje je do 16:30 sati, što je ujedno i posljednje vrijeme dolaska u kojem se posjetiteljima može osigurati pravovremeni dolazak do stadiona.

Policija objavila regulaciju prometa i pravila ponašanja uoči utakmice Hajduka i Rijeke

Izdvojeno

11. kolovoz 2020 08:32