HrvatskaPogledajte galeriju

Jacques, Petrov, Ruža Tomašić, Mlikota, Bernardica Juretić, Zlatko Hasanbegović... Škoro okupio vrlo šaroliko društvo u Lisinskom, skup obilježio i incident

Piše PSD

Miroslav Škoro u nedjelju je na velikom skupu u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski žestoko udario po svojim protukandidatima, najviše se obrušivši na HDZ i njihovu kandidatkinju Kolindu Grabar Kitarović.

Škoro: Plenković je izdao Tuđmana, a glas za Kolindu je glas za Plenkovića. Zamislite da je Franjo okolo pjevao i nosio kolače. HDZ-ovci, ja sam vaš predsjednik!

Škori su podršku došla dati brojna lica s političke i javne scene. Jacques je otpjevao uvodnu pjesmu, a, među ostalima, došli su Ruža Tomašić, Željko Glasnović, Zlatko Hasanbegović, Miro Bulj, Vedran Mlikota, Nikola Grmoja, Božo Petrov, Hrvoje Zekanović, Bernardica Juretić...

Tko je sve došao podržati Škoru pogledajte u galeriji.

Inače, kako piše Index, skup je obilježio i incident kada su Škorini simpatizeri napali studente zaposlene u Lisinskom, gurajući ih i vrijeđajući. Jedan mladić dobio je i šamar, a više ljudi dobacivalo im je kako su komunjare, prepričao je jedan od studenata incident za Index.