StoryEditorOCM
Hrvatskaadrenalinsko ludilo

Građani dojavili da se nepoznata osoba popela na plominski dimnjak, visok 340 metara, nije poznato je li sišla. Na istom mjestu već su zabilježene sulude avanture

Piše Hina
10. kolovoza 2022. - 18:40
Plomin Luka, 021121. Termoelektrana Plomin izgradjena je u Plominskom zaljevu i jedina je aktivna termoelektrana na ugljen u Hrvatskoj.Dusko Marusic/Cropix/Cropix

Nepoznata osoba popela se u srijedu prema dojavi građana na 340 metara visoki plominski dimnjak, a u policiji i vatrogascima kažu da zasad nije poznato je li osoba sišla s tog objekta na kojeg su se u prošle dvije godine popela dvojica penjača.

Glasnogovornica istarske policije Suzana Sokač potvrdila je da su u srijedu u 6,55 sati dobili dojavu da se jedna osoba popela na dimnjak Termoelektrane Plomin u Plomin Luci.

Policajci su izašli na teren, ali osoba tijekom dana nije bila vidljiva na dimnjaku.

Slučaj, kako se doznaje u termoelektrani prate i njihovi vatrogasci koji također nisu uočili osobu koja se popela na dimnjak.

Pokaže li se dojava istinitom to će biti treće penjanje na plominski dimnjak u posljednje dvije godine kojeg su dva puta osvojili Englezi.

Tinejdžer Adam Lo...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 18:55