StoryEditorOCM
HrvatskaČeka se popuštanje

Epidemiologinja HZJZ-a objasnila zašto restorani mogu raditi unutra, a kafići ne: ‘Dolazi do većeg grupiranja ljudi, miješanja ljudi, točenja alkohola...‘; Komentirala i svadbe

Piše PSD
25. svibnja 2021. - 14:38

Sanja Kurečić Filipović iz HZJZ-a za N1 je komentirala epidemiološku situaciju i skorašnje popuštanje mjera.

“Sutra bi trebale biti donesene odluke o uvođenju i popuštanju nekih novih mjera, s nekakvom željom da se prije 1. lipnja krene u provedbu, dakle slijedi ublažavanje za vikend”, rekla je reporterki Matei Dominiković.

Odluka u kojem će se smjeru s popuštanjem ići kad su kafići u pitanju još nije formirana, dodala je.

“Vjerojatno će razmišljanja o otvaranju kafića ići jednim drugačijim smjerom od otvaranja restorana”, kazala je za N1 Kurečić Filipović.

Postojeće mjere revidirat će se 15. lipnja pa bi se možda moglo očekivati i postupno otvaranje kafića i unutra.

“Definitivno da je tako, ali rano je govoriti, jer ćemo do 15. lipnja imati nove podatke...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 18:26