HrvatskaIZBOR TOP TEMA

Čitajte u 'Slobodnoj Dalmaciji'

Piše PSD.
29. studeni 2019. - 22:05
naslovna
rgx time: 0.00060701370239258

HELIKOPTERI NA ČEKANJU Tko će pobjediti: MUP ili zdravstvo?

U MUP-u preferiraju višenamjenske helikoptere koje bi uključili u sustav Civilne zaštite, dok je zdravstvena struka sklona onima opremljenima medicinskim sustavom.

LUDILO CRNOG PETKA 'Čekali smo cilu noć i ušparali 2000 kuna'

Najpametnije je bilo kupovati elektroniku i tehniku, jer su cijene tih proizvoda bile snižene i do 70 posto, a najveća su navlakuša kupcima bila sniženja odjeće i obuće, gdje su se popusti uglavnom kretali između 20 i 40 posto.

NADOKNADA NASTAVE Kraći zimski i ljetni praznici, nema proljetnih

Osnovne i srednje škole koje su od početka u cijelosti sudjelovale u štrajku, odnosno nisu održavale nastavu svih 15 radnih dana niti su dosad održavale nadoknade subotama ili nenastavnim danima, izgubljene dane nastave morat će odraditi skraćivanjem praznika i produljenjem nastavne godine.

NAVALILE ZVJERKE U GRAD Vodice: Lisice šeću ka' ministrice

“Da jedna lisica ? A ja ih sama, na svoje oči, tri vidila. Jedna s jedne, a dvi s druge strane ceste. Šetaju ko ministrice!” veli nam trgovkinja Gordana Kaurin iz Zatonske ulice.

25. OBLJETNICA AKCIJE 'ZIMA 94' Ključna pobjeda za konačnu slobodu

Zima je te 1994. bila surova, hladna, uvjeti su bili nemilosrdni, do te mjere da naši protivnici nisu mogli ni zamisliti da ćemo ih napasti! U sebi smo osjećali i znali kako ćemo ih nadvladati. Pokazali smo da smo spremni zbog Hrvatske proći najveće kušnje - kazao je Damir Krstičević.

SEVERINA, MILAN, SUD... Najvažniji su interesi djeteta

Skrbnica koja je stala na Milanovu stranu u sukobu je sa Severinom, sutkinja ju je morala ukloniti s predmeta, tvrdi Mate Matić, odvjetnik pjevačice. Tvrdi da ju je Severina uvrijedila u jednoj njihovoj komunikaciji e-mailom te da to zna i sud.

ZADRANKE OTVORILE ESCAPE ROOM Dale otkaze i sve uložile - u igru

‘Anno 1202.’ naziv je prve ‘Escape Room’ igre koja se upravo otvorila u Zadru. Prije nego što su se upustile u neobičnu poduzetničku avanturu, Ana Vukić je 16 godina provela u Hrvatskoj lutriji, a Martina Rendulić je godinama bila voditeljica trgovine.

ENERGETSKI PLAN HRVATSKE DO 2030. Platforme pred Dubrovnikom?

Hoće li Hrvatska i dalje biti obavijena dimom elektrana na ugljen, dok će u akvatoriju Dubrovnika osvanuti platforme? Što o tome govori Nacrt integriranog nacionalnog energetskog i klimatskog plana Republike Hrvatske za razdoblje 2021. – 2030.?