StoryEditor
HrvatskaIZBOR TOP TEMA

Čitajte u 'Slobodnoj Dalmaciji'

Piše PSD.
27. studenog 2019. - 21:40
naslovna

PROSVJETARI NE POPUŠTAJU Nastavnici odlučni: Ne Vladinoj ponudi!

Po svemu sudeći, Vladina ponuda bit će odbijena i tko zna što će biti dalje. Izgledne su nadoknade, ali tek ćemo vidjeti što i kako: otvara se pitanje državne mature, upisa na studije, zabrane štrajka, plaćanja...

PANEL DISKUSIJA 'SLOBODNE' O DRUGOM MIROVINSKOM STUPU Na uloženih sto kuna danas imate 262

Član fonda čija je prosječna plaća 2002. godine bila 5352 kune, a danas 8693 kune, za to vrijeme je u svoj obvezni mirovinski fond uplatio 77.367 kuna, a fond mu je zaradio još 46.283 kune, pa je stanje na njegovu osobnom računu 123.650 kuna.

SPLITSKI BISER PRIPAO ROVINJSKOJ KOMPANIJI Adris: Hotel Marjan je naš strateški objekt

Pravomoćno je rješenje Trgovačkog suda u Splitu kojim se hotel “Marjan” i njegov aneks dosuđuju “Adris grupi”, koja ih je u kolovozu kupila na prvoj javnoj elektroničkoj dražbi u tom stečajnom postupku za 324.046.698 kuna.

U IMOTSKOM ULUPANO 8 MILIJUNA KUNA Zgrade za branitelje grade se već 23 godine

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) koja u ime države provodi projekt, raspisala je drugi ovogodišnji natječaj za konačno rješavanje nedovršenih kuća u naselju Bage, vrijedan gotovo 11 milijuna kuna. Gradnja je započela 1993. godine.

ČUDO KLUBA IZ RUNOVIĆA Treniraju kajak i kanu na rječici od 500 metara

Kajak kanu klub Mračaj osnovan još u ožujku 1997. godine. Nikome na pamet ne bi palo da se u relativno sporoj rijeci Vrljici mogu održavati nekakva veslačka natjecanja. No u tih pet stotina metara rijeke, gdje je korito rijeke dovoljno široko, a voda dovoljno duboka za veslanje, u 22 godine odgojeni su mnogi državni prvaci.

DANTE STIPICA, NAJBOLJI NOGOMETAŠ POLJSKE LIGE Znam da me Dalić prati

Pogon Szczecin je pobjedom nad Legijom izbio na čelo poljske lige, a jedan od najzaslužnijih za to je Dante Stipica, najbolji igrač dosadašnjeg dijela prvenstva.

HRVATSKA VERZIJA SVJETSKOG ŠOPINGA FENOMENA 'Crni petak' je 'navlakuša', vani popusti 80 posto, kod nas 20 posto

Najavljene akcije nisu, u pravilu, ništa bolje od onih koje se redovito, jednom mjesečno, organiziraju u trgovačkim centrima, primjerice na ‘Žutoj srijedi’ u City Centeru one ili ‘Petnaestici’ u splitskom Jokeru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

17. rujan 2020 05:01