StoryEditor
HrvatskaIZBOR TOP TEMA

Čitajte u 'Slobodnoj Dalmaciji'

Piše PSD.
19. studenog 2019. - 21:15
rak20112019naslovna

VLADA I SINDIKATI ZAOŠTRILI DO KRAJA Školstvo klizi u kaos, najviše ispaštaju djeca

Produženje školske godine vrlo je izvjesno nakon 17. lipnja iduće godine, što je srijeda, no sada je već upitno hoće li nadoknada ‘zahvatiti’ i nešto dana u sljedećem tjednu.

RENATO MIŠKOV, OTAC MLADIĆA PREMINULOG NAKON OPERACIJE KRAJNIKA Ministre, odlučite se, je li mi sin umro od aritmije ili od embolije?!

U šibenskoj bolnici tvrde da je mladić umro od embolije pluća, a Ministarstvo tvrdi da je uzrok smrti srčana aritmija. 'Liječnici su urlikali na sestre jer nisu obilazile mojeg sina koji je bio na samrti nakon rutinskog zahvata, naknadno se pojavljuje EKG nalaz s rukom upisanim imenom pacijenta', kaže Miškov.

NEBOJŠA ŠARANOVIĆ 'Kraš' neću preseliti u Srbiju

- Radnicima 'Kraša' nuidim više nego braća Pivac. 'Kraš’ ima sjajan brend, sjajne proizvode i sjajne zaposlenike, ima veliki potencijal za rast i razvoj, a zbog našeg iskustva u industriji dobar smo ulagač - poručuje srpski investitor.

LUKŠA NOVAK, DIREKTOR ZRAČNE LUKE SPLIT Treba nam zimska Ultra da budemo u punom pogonu

- Do kraja godine očekujemo znamenku od 3,3 milijuna putnika, što nam je i bio cilj puštanjem u rad novoizgrađenog dijela putničkog terminala – kaže direktor Zračne luke Split Lukša Novak.

TURISTIČKO-NOGOMETNO LUDILO Četiri milijuna navijača kreće na Euro

Procjenjuje se da će četiri milijuna navijača pratiti uživo utakmice Europskoga nogometnog prvenstva Euro 2020. u 12 metropola Europe. Nikada se s većim nestrpljenjem nije očekivao konačan raspored odigravanja utakmica na Europskom nogometnom prvenstvu kao za Euro 2020. godine.

GIBONNI OTVORENO Strašno je što nam je napravio internet

Zbog rada na novim pjesmama splitski kantautor zatvorio se u studio, ali realnost ga ne zaobilazi... A o njoj kaže: 'Politika me prazni. A oko sebe vidim more ljudi koji žive od konflikta. To je strašno!' Inače, Gibonnija čeka i pisanje filmske glazbe za novi film bosanskohercegovačkog scenarista i redatelja Pjera Žalice ‘Koncentriši se, baba’, čije je snimanje počelo koncem listopada.

Izdvojeno

05. kolovoz 2020 08:15