StoryEditor
HrvatskaIZBOR TOP TEMA

Čitajte u 'Slobodnoj Dalmaciji'

Piše PSD.
14. studenog 2019. - 21:43
naslovnica petak 15 11 19

OSMOLJETKA S KLISA Jedina škola u Hrvatskoj u kojoj nitko ne štrajka

Svi djelatnici škole, njih 46, složili su se da neće ići u štrajk, ja tu nisam imao nikakva utjecaja, a razlog je opća rezignacija i uvjerenje da se ovim štrajkom položaj radnika u prosvjeti ni za milimetar neće popraviti.

SEVERINA NASTAVLJA SVOJU BITKU Sin mi već mjesec dana ne ide na nastavu

Dijete mi ne ide u školu već mjesec dana, tamo su ga i psihički i fizički maltretirali. Aleksandar je sam izrazio želju da ne želi ići u tu školu, jer je za njega to bila izuzetno teška i stresna situacija. Želim da se to zna i da se čuje da neću stati.

MARIN BRBIĆ SASVIM OTVORENO: Hajduk stabilan, Burić siguran

- Navijači nemaju razloga za brigu, Hajduk nije u krizi. Klub je stabilan, financijski i rezultatski, ali naravno da svi zajedno težimo boljem i višem – rekao nam je Brbić.

REPORTAŽA IZ VRLIKE Odbjegli bankar za mještane je Robin Hood

Meni je maka minus s računa, evo i njemu isto. A i njoj tamo - pokazuje rukom naš sugovornik na ljude o kojima govori, a oni potvrdno, sa sjetom u očima, klimaju glavom. A nije to triba napravit. Ništa od toga nije dobio, samo je sebi moga problem stvorit...

DORH PROTIV POLICIJE 'Ludi' motorist nije objesno vozio

Splitsko Odvjetništvo odbilo je policijsku prijavu za obijesnu vožnju Adriana P., ali mu je određen pritvor.

UMRO NENADMAŠNI BRANKO LUSTIG Od konc-logora do Oscara

Tko se od domaćih filmaša može pohvaliti da je radio film sa Spielbergom i, k tome, s njim dijelio pozornicu na svečanosti prestižnih Oscara. Drugog Oscara dobio je za ‘Gladijatora’ Ridleyja Scotta.

KRALJICA JADRANA NA SAMRTI Nestala milijarda eura za spas Venecije

Od katastrofe 1966. pa do danas uzalud su prošle 53 godine. Tada je ‘acqua alta’ dosegnula rekordnih 194 centimetra, jučer samo sedam centimetara manje. Tada, 1966. pisalo se: ‘Nema vremena za gubljenje.’ Pola stoljeća je izgubljeno, u tutanj.

Izdvojeno

11. srpanj 2020 16:15