StoryEditor
HrvatskaIZBOR TOP TEMA

Čitajte u 'Slobodnoj Dalmaciji'

Piše PSD.
12. studenog 2019. - 21:11
Naslovnica srijeda 13 11 19

MIHAEL GALIJOT NA PUTU OD 650 KM Sam pješice iz Splita u Vukovar

Išao sam već 2012. godine ovako u Vukovar sam, nitko nije znao, pa mogu i sada, a pješačio sam i do Marije Bistrice za sve poginule svećenike. Meni to dođe kroz molitvu i ja krenem. To je poziv od Boga – objašnjava umirovljeni pripadnik Četvrte gardijske brigade Hrvatske vojske.

DAVOR BOŽINOVIĆ NA KONFERENCIJI O SIGURNOSTI Europi prijete brojne ugroze

Hrvatsko će predsjedanje Vijećem EU-a biti usmjereno na daljnju izgradnju Unije kao prostora slobode, sigurnosti i pravde zasnovanog na zajedničkim vrijednostima, demokraciji i vladavini prava.

USPJEH DJEVOJKE IZ GREBAŠTICE Danijela predstavlja EU u Gazi

Nakon studija u Americi, magisterija u Velikoj Britaniji, stažiranja u Argentini, niza konvencija, kongresa, samita na Bliskom Istoku, Aziji..., rada u Europskom parlamentu, Danijela trenutačno službuje u Jeruzalemu. A zatekli smo je - u beduinskom šatoru u pustinji...

DALIĆEVE MUKE UOČI SLOVAČKE Juranović na desnom beku?

Otpala su čak  trojica defanzivaca: Matej Mitrović (stopalao), Dejan Lovren (žuti kartoni) i Domagoj Vida (žuti kartoni).

ROBERT JARNI O IGRAČIMA U INDIJI Kad bi još znali primiti balun...

Liga broji 10 klubova, nije puno zahtjevna i što je interesantno, iz lige nitko ne može ispasti, ali ne može ni "upasti" (ući u ligu), kaže Jarni koji je trener momčadi Northeast Uniteda.

Izdvojeno

07. kolovoz 2020 12:36